Bejelentés


Pszichoterápiás - Sziget Amíg élünk, van újabb esély! Bíztatom,hogy változtass


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Dr. Szigetvári BeatrixPszichiáter szakorvos és pszichoterapeuta vagyok. 27. éves házasok vagyunk férjemmel("saját élmény" a házasélet mindennapjairól),5 -nagyrészt már nagykorú, de még tanuló- gyermeket nevelünk ("saját élmény" a gyermeknevelés minden szakaszának örömeiről és nehézségeiről).
5 éves koromtól orvosnak készültem. A betegségek gyógyítása mellett mindig nagyon érdekelt az ember, körülményeivel, kapcsolataival, mindennapi működéseivel együtt. Mindig nagyon szerettem kirándulni, utazni, figyelni az embereket, tevékenységüket, régi korok embereinek alkotásait. Olvasásélményekből is mindig az élettörténetek ragadtak meg leginkább.


Az albertfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és a Patrona Hungariae Gimnázium elvégzése után 1984-ben általános orvosi diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
1 évet a Mentőszolgálatnál dolgoztam vidéki mentőállomáson. Az orvosi tevékenység végzése mellett gyakran megdöbbentő tapasztalatokra tettem szert egy-egy kivonulás alakalmával, ahol a beteggel saját körülményei közt találkoztunk.


Majd 14 évig GYES-en voltam, nevelve 5 gyermekünket. Időközben a hagyományos kínai orvoslással ismerkedtem, mely elmélyítette bennem az ember testi-lelki egységének fontosságát, és a környezeti hatásokkal - a konkrét környezet, a táplálkozás, a testmozgás- való összefüggések szerepét. És főképp azt, hogy a harmónia eléréséhez fontos, hogy hogyan gondolkodunk.


1999-ben mentem vissza dolgozni az orvoslásba, 2000-től dolgozom pszichiáterként.
2002-ben szereztem szakvizsgát pszichiátriából.
2006-ban kognitív és viselkedésterápiából pszichoterapeuta szakképesítést,


2007-ben  autogén tréning oktatói    és pszichodráma asszisztensi végzettséget szereztem.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!